BĂ€sta betongvibratorn 2022 – Test av olika betongvibratorer

Bäst i test

Populärast

Premiumval

Billigast

Dewalt DCE531N

Makita DVR850Z

Husqvarna AME600

Makita DVR45OZ

Klicka hÀr för att se fler betongvibratorer.

BĂ€sta betongvibratorn 2022

Arbetar du ofta med betong men fÄr aldrig ytan helt slÀt? Det beror pÄ att du behöver en betongvibrator. Med hjÀlp av en betongvibrator sÄ kommer du alltid att fÄ en slÀt och fin yta pÄ betongen. Det enda du behöver göra Àr att trycka pÄ en knapp och sÄ gör betongvibratorn jobbet Ät dig. Det kan inte bli enklare!

Men det Àr dock inte sÄ enkelt att köpa en bra betongvibrator pÄ nÀtet. Det kan bli ganska svÄrt att veta vad som Àr bÀst nÀr man inte alltid kan lita pÄ affÀrerna. Ofta brukar online affÀrer endast skriva om de positiva sakerna. Man fÄr alltsÄ inte reda pÄ de negativa sakerna och detta innebÀr att man inte fÄr en sÄ bra bild av hur bra betongvibratorn faktiskt Àr. Dessutom sÄ blir det svÄrt att köpa rÀtt betongvibrator nÀr dÀr finns sÄ mÄnga olika modeller i olika prisklasser. Man vill ju inte köpa en betongvibrator som man inte tycker om. Om man inte Àr sÄ insatt kan det dÀrför bli svÄrt att köpa den bÀsta betongvibratorn.

Men det Àr dÀrför som jag hÀr pÄ Hantverksproffset.se har gjort en köpguide för betongvibratorer. Med hjÀlp av min köpguide sÄ kommer det bli mycket enklare att köpa en bra betongvibrator. Jag gjorde den hÀr guiden genom att anvÀnda och testa min egen betongvibrator. Jag lÀste ocksÄ igenom kundrecensioner för att hitta den absolut bÀsta betongvibratorn. Med hjÀlp av all information sÄ gjorde jag den hÀr köpguiden. Efter att du har lÀst igenom köpguiden sÄ kommer du enkelt att kunna köpa den bÀsta betongvibratorn.

Köpguide betongvibrator 2022

Det kan alltsÄ vara ganska svÄrt att veta vilken betongvibrator som Àr bÀst. Det finns ju sÄ mycket att tÀnka pÄ. Men genom att följa min köpguide sÄ kommer hela processen att bli mycket enklare. NÀr du köper en bra betongvibrator sÄ finns det nÀmligen nÄgra viktiga faktorer som du mÄste tÀnka pÄ. Det Àr Àven viktigt att du vÀljer rÀtt betongvibrator utifrÄn dina egna personliga preferenser. HÀr Àr vad du ska tÀnka pÄ nÀr du köper den bÀsta betongvibratorn:

 • Vibrationshastighet
 • StrömkĂ€lla
 • Effekt
 • Storlek och formfaktor
 • Byggkvalitet och garanti
 • HĂ„llbarhet
 • Enkel anvĂ€ndning
 • Jobbhastighet
 • VibrationsomrĂ„de
 • Vibrationsstyrka
 • Motor
 • AxellĂ€ngd
 • Design och vikt

Vibrationshastighet

Vibrationshastigheten för en betongvibrator Àr det första du bör kontrollera innan du köper en. Detta beror pÄ att det Àr ett enkelt sÀtt att enkelt skilja mellan de olika modellerna som finns tillgÀngliga. Enligt dess namn Àr det dÀr för att helt enkelt berÀtta om hur snabbt en viss betongvibrator vibrerar.

Du kan vanligtvis hitta vibrationshastigheten för olika modeller som nÀmns i vibrationer per minut eller VPM. HÀr anvÀnder man alltsÄ inte RPM. Medan de flesta modellerna dÀr ute erbjuder ett betyg pÄ 13 000 VPM, erbjuder nÄgra lite bÀttre alternativ en vibrationshastighet pÄ 14 000 VPM. JÀmfört med varandra erbjuder den senare modellen nÄgot bÀttre prestanda för anvÀndaren nÀr det gÀller att ta bort luft frÄn betong.

StrömkÀlla

Vanligtvis brukar dessa betongvibratorer anvÀndas för olika typer av applikationer pÄ olika typer av platser. Som ett resultat anvÀnder olika modeller olika typer av kraftkÀllor för att driva den elektriska motorn inuti dem som Àr en viktig del av en viss betongvibrator. De flesta alternativ som finns tillgÀngliga anvÀnder strömmen frÄn ett eluttag för att driva sina elmotorer.

SĂ„dana sladdmodeller Ă€r vanligtvis billigare och erbjuder en lĂ„ng nĂ€tsladd för att ansluta dem till eluttag som Ă€r lĂ„ngt borta. Å andra sidan anvĂ€nder vissa dyra modeller batteriström för att driva den elektriska motorn inuti dem. Som du förvĂ€ntar dig kan sĂ„dana modeller enkelt anvĂ€ndas pĂ„ sprĂ„ng. De Ă€r ocksĂ„ ganska lĂ€tta att anvĂ€nda eftersom du inte blir bunden av nĂ„gon nĂ€tsladd. Men du fĂ„r problem med batterilivslĂ€ngden nĂ€r du köper en betongvibrator som drivs av ett batterisystem.

Om portabilitet Àr högst upp pÄ din prioriteringslista, rekommenderar vi att du vÀljer en batteridriven betongvibrator, eftersom det eliminerar behovet av att ha en elektrisk matning i nÀrheten. NÀr det gÀller eldrivna betongvibratorer Àr att föredra en lÀngre strömkabel.

Effekt

Oavsett om du köper en sladdad betongvibrator eller en sladdlös, Àr dess effekt mycket viktigt att kontrollera. Det Àr en annan faktor förutom vibrationshastigheten som berÀttar om prestandan hos en viss betongvibrator.

Medan en trĂ„dad betongvibrator kommer att fĂ„ sin kraft i HP, nĂ€mns sladdlösa och batteridrivna modeller i volt. Detta inkluderar alternativ som Ÿ HP eller 1 HP och 18 volt eller 20 volt alternativ. I bĂ„da dessa fall leder den högre effektklassen naturligtvis till bĂ€ttre prestanda. Även om skillnaden mellan dessa siffror inte Ă€r sĂ„ hög och syns tydligt i verkligheten.

Storlek och formfaktor

Du bör ocksÄ kontrollera storlek och formfaktor för en viss betongvibrator innan du köper den för dina konstruktionsbehov. Detta gÀller sÀrskilt om du letar efter en modell som ska anvÀndas pÄ fjÀrrsajter för bÀrbar anvÀndning. Som du förvÀntar dig kan alla trÄdade eller sladdlösa betongvibratorer som Àr smÄ och kompakta lÀtt föras till vilken plats som helst.

Det Àr möjligt pÄ grund av den mindre storleken som gör det enklare att lagra den i din verktygslÄda. Du kan ocksÄ hantera sÄdana smÄ verktyg ganska enkelt nÀr du arbetar med betong och cement. Precis som storleken bör du ocksÄ kontrollera vikten pÄ en viss betongvibrator. Vilken som helst lÀttviktsmodell kan anvÀndas under lÄng tid utan att stöta pÄ nÄgra armspÀnningar pÄ vÀgen.

Byggkvalitet och garanti

En annan faktor som bör övervÀgas innan du köper nÄgon form av elverktyg Àr dess byggkvalitet. Det Àr viktigt eftersom det berÀttar om vilken tid du kan anvÀnda en viss betongvibrator utan att stöta pÄ slitage. Förutom att ha en god byggkvalitet, bör du ocksÄ övervÀga betongvibratorer med lÄng garantitid.

Medan de flesta alternativ dÀr ute erbjuder en Ärs garanti, kommer vissa andra bÀttre alternativ med en 3 Ärs lÄng garanti för sinnesro. Du kan enkelt lita pÄ sÄdana alternativ utan att möta mÄnga problem senare.

HĂ„llbarhet

Viktigast, din modell mÄste kunna klara kraven pÄ jobbet dagligen. En betongvibrator kommer sannolikt att utsÀttas för de tuffaste förhÄllandena, och i det avseendet har den inte rÄd att bryta ner. Konstruktörerna mÄste vara försiktiga och anvÀnda kvalitetsmaterial sÄ att du fÄr en lÄng livslÀngd.

Om enheten inte kan leverera livslÀngd gÄr alla andra funktioner till spillo. Det Àr ingen mening att ladda den med funktioner om du inte fÄr njuta av den pÄ lÀnge. Det Àr inte heller möjligt att fortsÀtta att köpa nya verktyg pÄ kort tid. DÀrför Àr hÄllbarhet viktigt för alla anvÀndare.

Enkel anvÀndning

Det mÄste vara anvÀndarvÀnligt eftersom du arbetar med en tung maskin, vilket redan Àr svÄrt. Utöver det behöver du inte den extra bördan att ta reda pÄ vad varje funktion eller funktion gör. Man har inte tid.

Alla funktioner ska komma till dig ganska smidigt. Verktygets frÀmsta syfte Àr att underlÀtta din arbetsbelastning och i det avseendet har du inte rÄd att kompromissa. IstÀllet för att ha mÄnga funktioner bör tillverkarna fokusera pÄ de viktigaste för att göra enheten ren.

Se min köpguide för riktigt bra vÀxthus.

Jobbhastighet

Slutligen mÄste det gÄ snabbt. Att arbeta i fÀlt Àr svÄrt, och att vara snabb Àr viktigt eftersom du arbetar med olika komponenter som behöver svanssvans för att göra ditt arbete komplett. SÄledes mÄste det erbjuda maximalt antal möjliga vibrationer per minut för att sÀkerstÀlla att cementet hÀrdar pÄ lÀmpligt sÀtt.

Dessutom har du mycket arbete att göra och kan inte bara fokusera pÄ en uppgift. De bÀsta betongvibratorerna minskar arbetstiden avsevÀrt, sÄ att du kan fokusera pÄ andra saker. Dessutom, ju snabbare du fÄr jobbet gjort desto större chanser fÄr du att arbeta med olika projekt.

Men att vara snabb betyder inte att kompromissa med effektiviteten. Det mÄste finnas en exakt balans mellan takt och output, och de bör komplettera varandra för bÀsta resultat.

VibrationsomrÄde

VibrationsomrÄdet för en betongvibrator överstiger axelns lÀngd. VibrationsomrÄdet liknar att kasta en sten i en damm. Krusningarna gÄr mycket lÀngre Àn sjÀlva berget. Detsamma gÀller för vibrationsomrÄdet. Axeln kan mÀta 4 fot, men vibrationsomrÄdet kan vara betydligt mer. MÄnga betongvibratorer har ett intervall pÄ cirka 5 fot radie frÄn vibrationscentret. PÄ samma sÀtt vill du inte bara ha vibrationerna pÄ ytan eller under plattan för en betongvibrator i plattform. Kontrollera tillverkarens specifikationer för vibrationsomrÄdet.

Vibrationsstyrka

Styrkan pÄ betongvibratorn du behöver beror pÄ vad du anvÀnder den till. Om du försöker ta bort vissa material eller vill se till att betongen kommer in i hörnen pÄ ett byggprojekt, Àr styrka en nödvÀndighet. Du mÄste ocksÄ veta styrkan i förhÄllande till tjockleken och densiteten pÄ din vÄta betong för att fÄ rÀtt konsolideringsnivÄ.

Motor

Oavsett om det Ă€r en elektrisk eller gasdriven vibrator, mĂ„ste du kolla in en kraftfull enhet med en motor med hög kapacitet. Du kan till exempel övervĂ€ga att 6.5 HP har motorer för bensindrivna enheter. Å andra sidan mĂ„ste du leta efter enheter med 1600W motorer för elenheter. I allmĂ€nhet bör enheten leverera hög hastighet för bĂ€ttre prestanda för att snabbt bli av med fast vatten och luft i betongen.

AxellÀngd

Betongvibratorerna har olika axellĂ€ngder, vilket innebĂ€r att du mĂ„ste kontrollera en storlek som kommer att tjĂ€na dig bĂ€ttre. För att förbĂ€ttra prestandan, övervĂ€ga enheter med lĂ€ngre pokerlĂ€ngder pĂ„ 14,75 tum eller mer. Återigen bör den ha en bredare diameter pĂ„ 1,5 tum eller mer för att tĂ€cka större omrĂ„den.

Design och vikt

Det Àr ocksÄ nödvÀndigt att hitta en enhet som Àr lÀtt och kompakt. Med en lÀtt enhet kan du enkelt hantera den lÀnge utan trötthet. Dessutom bör den ha en snygg kompakt design för enkel transport och bÀrbarhet. En sÄdan enhet garanterar utmÀrkta och tillförlitliga prestanda.

LÀs ocksÄ >>> BÀsta omröraren

Hur jag valde mitt urval av betongvibratorer

Recensioner

Oavsett om du behöver en betongvibrator för konkreta projekt runt om i hemmet eller i yrkesmÀssigt skick kan stillestÄnd vara irriterande och kostsamt. DÀrför anvÀnder vi recensioner för att bestÀmma produktens kvalitet och effektivitet. Vi kollade recensionerna för betongvibratorerna i vÄrt urval för att se vilka som fungerade bra och hjÀlper operatören att fÄ jobbet gjort snabbt. Dessa Àr oberoende och Àrliga recensioner frÄn personer som faktiskt har anvÀnt dessa maskiner sÄ att de Àr i bÀsta lÀge för att erbjuda information om fördelar och nackdelar med de betongvibratorer vi har valt.

Pris

Du kan verkligen inte sÀtta pris pÄ sÀkerhet och en konkret sammandragning som inte har konsoliderats ordentligt kan vara direkt farlig och kan Àventyra integriteten hos vilken struktur du har applicerat betongen pÄ. Det betyder inte nödvÀndigtvis att du mÄste skynda dig och köpa den dyraste. Vi har valt ett urval av betongvibratorer i olika prisklasser som kommer att tilltala professionella entreprenörer och husÀgare. Det finns modeller i vÄrt urval som Àr mycket avancerade. Dessa Àr bra för proffs och de som har rÄd med det bÀsta. Det finns ocksÄ bÀttre prissatta alternativ för avslappnade anvÀndare som husÀgare som hittar enstaka hemunderhÄll eller förbÀttringsprojekt.

Olika typer av betongvibratorer

NedsÀnkta betongvibratorer

Detta Àr den vanligaste vibratorn. Den bestÄr av en stÀngd och rund spets av stÄl med ett elektriskt vibrerande element inuti. Spetsen Àr ansluten till en elmotor via en flexibel slang. För att fÄ bÀsta resultat ska rörets diameter vara tillrÀckligt liten sÄ att den kan sÀttas in mellan armeringsstÀnger. Vi rekommenderar att du sÀtter in vibratorn i betong med mellanrum pÄ 24 tum eller 8 gÄnger rörets diameter. NÀr denna vibrator anvÀnds ska insÀttningstiden variera frÄn 30 sekunder till 2 minuter. Betong fÄr aldrig hÀllas i tjockare lager Àn 24 tum höga.

Vibratorn ska sÀttas in vertikalt i blandningen och sedan sakta dras tillbaka. Vibratorer fungerar genom att lÄta luft flyta upp och ut ur betongen, sÄ spetsen ska inte dras tillbaka snabbare Àn luften kan röra sig uppÄt, cirka 3 tum per sekund. Om vÀggen hÀlls i flera hissar, bör vibratorns spets gÄ djupt nog för att trÀnga in 3 till 6 tum i föregÄende lager. Spetsen pÄ vibratorn finns i olika radier, beroende pÄ hur mycket armeringsjÀrn som har installerats.

Externa betongvibratorer

Externa vibratorer Àr fÀsta direkt pÄ formen vid vissa punkter. Platsen för dessa punkter kommer att ta hÀnsyn till betongens tjocklek och var punkterna ligger betongmassan. Denna typ av vibrator kommer att ha en direkt vibrationseffekt pÄ formen och betongen, och genom att göra detta kommer de normalt att förbruka mer kraft Àn andra vibratorer.

Externa vibratorer konsoliderar normalt betong i en radie av 18 tum frÄn formen. Dessa vibratorer finns pÄ gjutgÄrdar och förgjutningsanlÀggningar dÀr nedsÀnkningsvibratorer inte kan anvÀndas och bör vara tillrÀckligt starka eller placerade pÄ specifika platser sÄ att de kan flytta alla formar pÄ en gÄng. Extern vibration Àr att föredra i situationer dÀr kolumner eller stora koncentrationer av armeringsjÀrn kan leda till att det inre huvudet trasslar. Dessa verktyg har specifika applikationer, till exempel smÄ hÀllar som krÀver minimal vibration.

Ytvibratorer

Ytvibratorer Àr placerade ovanpÄ betongen som har hÀllts. De Àr extraordinÀra nÀr betongen Àr mindre Àn 10 tum eller i plana plattor. Dessa rekommenderas pÄ grunda konstruktioner eller plattor och nÀr de anvÀnds i kombination med betong med lÄgt förhÄllande mellan vatten och cement. NÀr du hÀller en platta eller lappar en yta Àr det hÀr den typ av vibrator som ska anvÀndas. AnvÀnd inte en ytvibrator nÀr det finns stora mÀngder betong eller nÀr plattan Àr för tjock, och det undre skiktet av betong fÄr inte tillrÀcklig vibration.

ArmeringsjÀrn betongvibratorer

Betongvibratorer för armeringsjĂ€rn Ă€r ett bra alternativ till traditionella vibrationstekniker. Tekniken liknar en vanlig vibrator, men i det hĂ€r fallet glider enheten över toppen av armeringsstĂ„ngen och “skakar” eller överför vibrationen till betongen. Det finns i olika diametrar och kan resultera i stora besparingar i arbetstimmar och minskar saneringsaktiviteter. Detta verktyg förkortar den tid det tar att hĂ€lla betong i en cell eller i ett mycket tĂ€tt utrymme.

Fördelar med att anvÀnda en betongvibrator

 • Betongens högre densitet
 • Större styrka
 • FörbĂ€ttrad bindning med armeringsstĂ„l
 • Större bindning pĂ„ konstruktionsfogar
 • Större hĂ„llbarhet
 • FörbĂ€ttrad produktfinish
 • Minskning av mĂ€ngden erforderligt cement genom anvĂ€ndning av torrare blandningar

test av betongvibrator

Tips

 • Det rekommenderas alltid att ha en extra betongvibrator sĂ„ att ditt arbete inte lider, om en misslyckas.
 • Om en styvare betong eller lĂ„gbetongbetong anvĂ€nds mĂ„ste mer vibrationer göras Ă€n vanlig betong.
 • Vibrationer kan hoppas över om sjĂ€lvkonsoliderande betong hĂ€lls.
 • Betongvibratorn ska sĂ€ttas in nĂ€ra vertikalen för att maximera dess effekt
 • Det bör vara minst 10 sekunders hĂ„lltid En betongvibrator ska dras ut ur betongen med högst 3 tum / sekund, för bĂ€sta resultat rekommenderas 1 tum / sek.
 • Det bör noteras att vibratorns huvud Ă€r helt nedsĂ€nkt i betongen.
 • Varje gĂ„ng vibratorn sĂ€tts in, bör dess handlingsradie överlappa den tidigare handlingsradien. En bra tumregel Ă€r att handlingsradien Ă€r fyra gĂ„nger vibratorns spetsdiameter.
 • SlĂ„ inte pĂ„ vibratorn förrĂ€n spetsen Ă€r helt nedsĂ€nkt.
 • Stoppa vibrationer nĂ€r det finns en glans pĂ„ betongytan.
 • Om du har en vibrationsaxel, ska du alltid sĂ€tta in den i betongen vertikalt innan du sĂ€tter pĂ„ maskinen.
 • Undvik överdriven böjning av vibratorn under anvĂ€ndning eftersom det kommer att slitas ut mycket snabbare.
 • Stoppa vibrationsprocessen sĂ„ snart luftbubblor inte lĂ€ngre slĂ€pper ut frĂ„n ytan och den har ett snyggt, jĂ€mnt utseende.
 • AnvĂ€nd en mindre, lĂ€ttare vibrator för smĂ„, enkla jobb. BehĂ„ll de större, kraftfullare för professionella jobb.
 • Tvinga aldrig in en betongvibrator i betongen. MotstĂ„ndet du upplever kan vara armeringsjĂ€rn (stĂ„larmeringsstĂ€nger eller nĂ€t).
 • AnvĂ€nd inte en betongvibrator som ett betongplaceringsverktyg. Du kan sluta med ojĂ€mna eller inkonsekventa ytor, liksom andra problem som kan sluta med allvarliga problem över tiden.

Innan du börjar ditt nÀsta hemförbÀttringsprojekt med konkreta funktioner bör du pÄ allvar övervÀga att anvÀnda en betongvibrator för att ge din betong en jÀmn konsistens, bra konsolidering och inga luftbubblor. Som vi nÀmnde tidigare kan luftbubblor som fastnar i en betongkonstruktion eller gÄngvÀg orsaka mÄnga problem i framtiden med sprickor, hÄl och andra problem. FÄ jobbet gjort som en professionell med en betongvibrator och du behöver inte oroa dig för framtida problem.

LÀs ocksÄ >>> Pressmaskin test

Vanliga frÄgor om betongvibratorer

Vad Àr en betongvibrator?

En betongvibrator Àr en maskin som anvÀnds för konstruktionsbaserade ÀndamÄl. Dessa maskiner kan finnas i flera olika former och storlekar. Vissa Àr smÄ och drivs strikt pÄ batteri, medan andra Àr mycket större med en primÀr strömkÀlla som hÀrrör frÄn elkablar. Att vÀlja rÀtt betongvibrator kan hjÀlpa till att sÀtta din betong för lÄngvarig stabilitet och underhÄll.

Varför ska du anvÀnda en betongvibrator?

Att anvĂ€nda vibrationer för att underlĂ€tta betong under sedimenteringsperioden har visat sig vara en vĂ€rdefull metod som hjĂ€lper till med lĂ„ngvarig hĂ„llbarhet. NĂ€r vĂ„t betong hĂ€lls fastnar luftbubblor i blandningen och skapar hĂ„ligheter. Om du lĂ€mnar orört kan “honungskakning” Ă€ventyra cementets livslĂ€ngd och styrka. Vibratorer tvingar den instĂ€ngda luften ut ur blandningen och lĂ€mnar slutprodukten en mer kompakt och jĂ€mn platta. Det Ă€r inte ovanligt att se smĂ„ luftutbrott frĂ„n den vĂ„ta blandningen nĂ€r vibratorn anvĂ€nds korrekt.

Vilken typ av betongvibrator behöver du?

LÀngden och djupet pÄ ditt projekt avgör vilken vibrator som Àr bÀst för dina behov. Det finns mÄnga typer av betongvibratorer, var och en med sin egen huvudstorlek.

AnvÀndbarheten hos interna vibratorer gör dem till det mest anvÀnda valet.

Interna vibratorer Àr vanligtvis bÀttre prissatta och erbjuder enastÄende manövrerbarhet pÄ grund av sin storlek och vikt. Högfrekventa betongvibratorer utför en effektomvandling av enfas energi till trefas energi, vilket Àr en fördelaktig funktion pÄ grund av den kraftkonsistens som den ger för storskaliga projekt. Dessa vibratorer anvÀnds vanligtvis för kommersiella platser.

Externa betongvibratorer Àr ett optimalt val för alla vertikala projekt, som vÀggar eller andra omrÄden som krÀver maximal förstÀrkning. De kan ocksÄ vara anvÀndbara för att minska felen som kan orsakas av andra typer av interna vibratorer.

Interna gasvibratorer Àr helt klart det bÀsta alternativet nÀr el inte Àr tillgÀnglig eller utgör en sÀkerhetsrisk pÄ arbetsplatsen. De fungerar ocksÄ bra för distinkta platser som trottoarkanter, takrÀnnor och konstruktionsfogar som krÀver ytterligare försiktighet.

Vibrationsmattor Àr ett lÀmpligt, anvÀndarvÀnligt alternativ pÄ grund av förarens förmÄga att förbli stÄende i upprÀtt lÀge. AnvÀndarvÀnlighet och rykte om att vara lÀtt gör golvet till ett bra val för stora eller smÄ, inomhus- eller utomhusprojekt, som uteplatser, uppfart och basketplaner inomhus eller utomhus.

VĂ€rdet av att anvĂ€nda en betongvibrator för ditt nĂ€sta projekt kan inte överdrivas. Även om det finns mĂ„nga komponenter att tĂ€nka pĂ„ för att uppnĂ„ ett positivt slutresultat, Ă€r detta verkligen inte en att ignorera. Resultatet av eventuell betonggjutning Ă€r mycket beroende av anvĂ€ndningen av lĂ€mpliga verktyg och i vilket skede de anvĂ€nds lĂ€ngs processen.

Vad anvÀnds en betongvibrator till?

Betongvibratorer Àr av mÄnga typer, men vet du exakt deras anvÀndning? Hundratals eller till och med tusentals luftbubblor fÄngas upp nÀr betong hÀlls, vilket kan vÀsentligt försvaga betongen. Jag för att ta bort dessa luftbubblor anvÀnds betongvibratorer. Vibratorerna tar bort bubblorna genom att vibrera eller skaka betongen som nyligen hÀlls med en mekanisk vibrator.

LÀs ocksÄ >>> Bultsax test

Dela med dina vÀnner
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top