Bästa dynboxen 2024 – Test av olika dynlådor

Bäst i test

Bäst premiumval

Bäst budgetval

Bra alternativ

Keter Ontario

Hillerstorp Läckö

ProGarden dynlåda

Comfort Gigant

Ditt utomhusutrymme ska vara en plats för avkoppling och njutning, en oas där du kan slappna av och lämna vardagens stress bakom dig. Men med alla dessa dynor, filtar och utemöbler kommer behovet av förvaring.

Dynboxen har blivit en ovärderlig hjälp för att hålla dessa föremål säkra och organiserade, men det kan vara en djungel att navigera genom alla valmöjligheter på marknaden.

I vår omfattande testartikel kommer vi att gå igenom de bästa alternativen, jämföra storlek, material, och funktioner för att hjälpa dig att hitta den perfekta dynboxen för dina behov.

1. Bäst i test – Keter Ontario

Keter Ontario dynbox

Se bästa priset

Keter Ontarios dynbox är utan tvekan en föreställningstjuv. Under vår noggranna granskning och tester framträdde boxens rika kapacitet och väderbeständiga natur på ett mycket imponerande sätt. Tillverkad av väderbeständigt polypropylen, klarade boxen utmärkt av all väderpåverkan under testprocessen, vilket skapade en stabil, rep- och slittålig förvaringsplats.

Specifikationer
Kapacitet:870 L
Material:Polypropylen
Färg:Grå
Handtag:Inbyggda
Tål väder:Ja

Den grå, formpressade plasten med en skönhet och behaglig trästruktur tillför en elegans som inte kompromissar med hållbarheten. Denna kombination skapar en estetisk men ändå mycket funktionell dynbox.

Keter Ontarios dynbox skryter med en massiv kapacitet på 870 liter. Under vårt test fann vi att denna kapacitet tillät en bekväm förvaring av många olika objekt, från trädgårdsredskap till pooltillbehör och stora trädgårdsdynor. Metallförstärkningen i både fram- och bakkant samt i locket garanterar en extra stabil struktur.

Öppning och stängning av boxen var lätt och smidig, tack vare en praktisk gasstötdämpare. Denna funktion ger en mjuk och tyst åtgärd som verkligen gör skillnad. Trots boxens storlek var hanteringen enkel, med inbyggda handtag som gör det möjligt att flytta den efter behov.

Om vi ska nämna en nackdel med denna produkt, skulle det vara att hänglåset för att låsa boxen behöver köpas separat. Det skulle ha varit bra om det ingick.

Sammanfattningsvis har Keter Ontarios dynbox bevisat att vara en mycket hållbar och praktisk produkt, som kombinerar stil och funktion. Med sin väderbeständighet, underhållsfrihet och stora kapacitet, erbjuder den en optimal lösning för att skydda och organisera dina trädgårdsartiklar.

Fördelar

 • Generös kapacitet
 • Väder-, rep- och slittålig
 • Gasstötdämpare för mjuk öppning/stängning
 • Stiligt trästruktur-design

Nackdelar

 • Hänglås ingår ej

2. Bäst premiumval – Hillerstorp Läckö

Hillerstorp Läckö dynlåda

Se bästa priset

Hillerstorp Läckö dynbox är verkligen en blickfångare med dess kombination av praktiskt bruk och attraktiv design. Denna dynlåda är idealisk för att lagra allt från sittdynor, plädar till sport- och campingutrustning. Detta är alltså mer än bara en dynbox; det är en utmärkt förvaringslösning för alla de objekt som inte har någon riktig plats.

Specifikationer
Material:FSC furu
Färg:Vit
Lock:Vattentätt
Täcklasering:Ja
Design:Stilren

Under vår testprocess märkte vi att den vattentäta konstruktionen på locket var särskilt fördelaktig för att skydda våra objekt från oväder och oönskade väderförhållanden. Dynboxen, tillverkad av FSC-certifierat furu, visade en utmärkt hållbarhet och klarade vår intensiva användning under testperioden.

Vi uppskattade speciellt hur lätt den är att rengöra; allt som krävdes var ett milt rengöringsmedel och lite arbete. Den vitlaserade furun skapar en klassisk look som passar in i vilken trädgård som helst.

Dock observerade vi att, trots att lasyren på dynlådan ger den ett mycket attraktivt utseende, den kan bli något sliten över tid beroende på väder, vind och vård. Detta kan innebära att lådan kan behöva målas om efter ett par säsonger för att behålla sitt fräscha utseende.

En annan aspekt som vi fastnade för är lådans storlek. Med innermåtten 128x50x52-50 cm, är det lätt att passa in ett stort antal föremål. Det är mycket bekvämt att veta att oavsett hur många dynor eller stolar du har, kommer denna låda kunna lagra dem. Läckö dynbox från Hillerstorp ger en fantastisk balans mellan funktionalitet, utseende och hållbarhet.

Fördelar

 • Rymlig förvaring
 • Vattentätt lock
 • Lätt att rengöra
 • Attraktiv design

Nackdelar

 • Lasyren kan slitas över tid

3. Bäst budgetval – ProGarden dynlåda

ProGarden dynlåda

Se bästa priset

ProGarden dynlåda imponerade på oss direkt med sin storlek och eleganta design. Trots att den är tillverkad av plast känns den långt ifrån billig, utan utstrålar kvalitet och robusthet. Det mörkgråa utförandet ger den ett modernt utseende som smälter in väl i de flesta trädgårdsmiljöer.

Specifikationer
Material:Polypropylen
Färg:Mörkgrå
Mått (cm):120 x 45 x 57
Kapacitet:300 L
Ventilation:Ja

Under våra tester lagrade vi ett flertal trädgårdsartiklar i lådan, inklusive dynor, filtar och leksaker. Med en kapacitet på hela 300 liter var det inga problem att få plats med allt.

Vi uppskattade att alla våra föremål kunde samlas på ett och samma ställe, vilket minimerade risken att saker skulle försvinna eller skadas.

Dynlådans material, polypropylen, visade sig vara både hållbart och tillförlitligt skyddande.

Det kändes tryggt att förvara våra trädgårdsartiklar i lådan, och det var en lättnad att veta att de skulle vara säkra från skador. Dessutom höll lådan innehållet torrt och väl ventilerat, vilket ger ett extra skydd mot mögel och fukt.

Det är värt att nämna att, trots dess rymlighet, tog ProGarden dynlåda inte upp mycket plats i trädgården. Måtten 120 x 45 x 57 cm (L x B x H) gör den både kompakt och praktisk.

Om vi skulle nämna en nackdel med ProGarden dynlåda skulle det vara att den, trots dess robusta material, kanske inte tål alltför tung belastning. Detta kan dock enkelt undvikas genom att inte överfylla lådan eller placera alltför tunga föremål på den.

Fördelar

 • Rymlig kapacitet
 • Robust material
 • Praktisk och kompakt

Nackdelar

 • Tål kanske inte tung belastning

4. Bra alternativ – Comfort Gigant

Comfort Gigant dynbox

Se bästa priset

Comfort Gigant är en dynbox som verkligen gör skäl för sitt namn. Under vår testprocess blev vi förvånade över hur mycket vi kunde lagra i den, vilket gör den till ett perfekt komplement till en loungegrupp eller stor matgrupp. Med en bredd på 150 cm, en höjd på 101 cm och ett djup på 90 cm finns det gott om utrymme för dynor, filtar och andra trädgårdsartiklar.

Specifikationer
Material:Konstrotting, stål
Färg:Ljusgrå
Mått (cm):150 x 90 x 101
Handtag:Inbyggda
Montage:Krävs

Materialvalet för Gigant var ett annat positivt inslag. Den stabila stommen i metall och kroppen av konstrotting ger lådan en robust känsla och ett stilrent utseende.

Den ljusgråa färgen ger den dessutom ett modernt och elegant utseende som passar bra in i de flesta trädgårdsmiljöer.

En särskilt uppskattad detalj var innerpåsen i PVC, vilket gör lådan tät och skyddar mot fukt. Vi kunde förvara våra dynor i lådan utan att oroa oss för att de skulle bli fuktiga eller skadade.

Dessutom gör locket, som är förstärkt med plast på undersidan och försedd med kraftiga gasdämpare, boxen lätt att öppna och stänga.

Med två smidiga handtag på varje kortsida var Gigant även lätt att flytta, trots sin storlek. Dock märkte vi att boxens storlek kan göra den klumpig i mindre utrymmen, vilket kan vara en nackdel för vissa.

Fördelar

 • Mycket rymlig
 • Skyddar mot fukt
 • Lätt att öppna och stänga
 • Stabil och robust konstruktion

Nackdelar

 • Kan vara klumpig i mindre utrymmen

5. Enkel design – Keter Novel

Keter Novel dynlåda

Se bästa priset

Keter Novel förvaringslåda presenterar en smart och effektiv lösning för förvaring av trädgårdsutrustning, leksaker och dynor, med en extra funktion som en praktisk sittbänk.

Specifikationer
Material:Plast (PP)
Färg:Grå och svart
Kapacitet:340 L
Funktion:Bänk för två
Väderbeständig:Ja

Under vår testning uppskattade vi det tåliga och underhållsfria polypropenmaterialet som höll lådans innehåll torrt och välventilerat.

Den stiliga designen, som blandar grå och svart, adderar ett elegant tillskott till trädgården och är en visuell njutning. Bänkfunktionen var också imponerande.

Trots sin stora kapacitet på 340 liter, fungerade den sömlöst som sittplats för två vuxna, vilket ger ett extra mervärde till produkten.

Keter Novel är inte bara en förvaringslåda, utan även ett smart möbel. Dess konstruktion tillåter förvaring av upp till åtta stolsdynor utan att de behöver böjas, vilket gör den perfekt för sommarkvällar då du snabbt behöver plocka fram extra sittplatser.

En enda nackdel som vi upplevde var att trots den robusta konstruktionen kan vissa tyngre föremål eventuellt orsaka deformation av lådans botten över tid. Dock, för det breda spektrum av funktioner och dess estetiska tilltalande design, är det en mindre kompromiss att göra.

Fördelar

 • Multifunktionell design
 • Väderbeständig och underhållsfri
 • Stor förvaringskapacitet

Nackdelar

 • Kan deformeras med tung last
 • Montering kan vara utmanande

6. Även bänk – Keter Rockwood

Keter Rockwood dynbox

Se bästa priset

Keter Rockwood förvaringslåda erbjuder en överlägsen kapacitet och snygg design, vilket gör den till en favorit under vår produkttestning. Tillverkad av 75% återvunnen plast, har den en attraktiv trästruktur som ger den en autentisk känsla, samtidigt som den är både väderbeständig och lättskött.

Specifikationer
Färg:Antracit
Material:Plast
Mått (cm):152 x 72 x 63
Kapacitet:570 L
Väderbeständig:Ja

Med en kapacitet på 570 liter rymmer Rockwood ett imponerande antal dynor, grillredskap och andra trädgårdstillbehör, vilket håller dem torra och välventilerade.

Denna låda är inte bara en förvaringsenhet, utan även en praktisk bänk som kan rymma två vuxna med en maximal belastningskapacitet på 300 kg. Detta adderar en extra dimension av funktionalitet till denna produkt.

En utmärkande funktion var locket med gasfjäder, vilket förbättrade användarupplevelsen genom att göra det enkelt och säkert att öppna och stänga lådan. Den antracitgråa färgen gav en sofistikerad och elegant touch till vår trädgårdsmiljö.

En nackdel vi märkte var att trots dess robusta konstruktion kan den vara ganska svår att montera, och instruktionerna kan vara lite förvirrande för vissa.

Fördelar

 • Stor förvaringskapacitet
 • Dubbel funktion som bänk
 • Tillverkad av återvunnen plast
 • Väderbeständig och lättskött

Nackdelar

 • Utmanande montering

7. Stilren – Keter Emily

Keter Emily dynlåda

Se bästa priset

Keter Emily dynlåda erbjuder en unik balans mellan funktionalitet och stil, vilket framkom under vår testprocess. Tillverkad av formgjuten plast med en snygg flätad look, ger Emily inte bara ett visuellt tilltalande tillägg till uteplatsen utan också en praktisk förvaringslösning.

Specifikationer
Material:Plast
Färg:Grå
Kapacitet:280 L
Låsbar:Ja
Montering:10 min

Denna dynlåda imponerade oss med dess förmåga att rymma 280 liter, vilket ger tillräckligt utrymme för förvaring av dynor, leksaker, trädgårdsverktyg och andra nödvändiga föremål.

Enkelheten i monteringen, som endast tar cirka 10 minuter, var en särskild höjdpunkt under vår testning.

Keter Emily erbjuder säker och torr förvaring, vilket är särskilt viktigt för väderkänsliga föremål som trädgårdsdynor. Dessutom kan lådan låsas för att förhindra att vinden blåser upp det vippbara locket, vilket vi uppskattade.

En utmärkande fördel var dess flyttbarhet. Emily är utrustad med inbyggda hjul och handtag, vilket gör det lätt att förflytta lådan när det behövs. Dessutom kan den bära upp till 80 kg, vilket är en bra kapacitet för en så pass portabel enhet.

En potentiell nackdel som vi märkte var dock att, trots sin förmåga att hålla innehållet torrt, så kan lådan läcka om den utsätts för mycket kraftiga regn.

Fördelar

 • Rymlig kapacitet
 • Lättmonterad
 • Låsbar

Nackdelar

 • Kan läcka vid mycket kraftigt regn

Hur vi utförde vårt test av dynboxar 2024

När vi satte igång med att testa olika dynboxar var vår ambition att säkerställa att varje produkt fick en rättvis och noggrann bedömning.

Vi ville framför allt hitta den bästa dynboxen, och därför utformade vi en process som inte bara testade produkternas funktion utan också dess prestanda under olika förhållanden.

Att skapa den perfekta testmiljön

Innan vi startade vårt test, såg vi till att förbereda en rättvis och konsekvent testmiljö. Vi skapade en utomhusmiljö som liknade en typisk svensk trädgård för att testa dynboxarna under olika väderförhållanden.

På så sätt kunde vi säkerställa att varje dynbox testades under samma förutsättningar, vilket gjorde vårt test rättvist och jämförbart.

Under testperioden upplevde vi allt från strålande solsken till tunga regnskurar, vilket gav oss en bra inblick i hur de olika dynboxarna klarade av olika väderförhållanden.

Ett steg-för-steg i vår testprocess

Vår testprocess var omfattande och noggrann. Vi började med att samla ihop alla dynboxar som vi skulle testa. Därefter utförde vi flera olika tester, allt från att se hur lätt de var att montera till hur väl de stod emot regn.

Vi noterade också hur många dynor varje box kunde förvara samt hur lätt det var att få ut dynorna igen. Dessutom kontrollerade vi om boxarna var tillräckligt stabila för att kunna användas som extra sittplatser.

Detaljer kring utförandet av testerna

Varje dynbox testades flera gånger under olika förhållanden. För att säkerställa att vårt test var rättvist och konsekvent, spenderade vi samma mängd tid på varje produkt.

Vi testade också varje dynbox under olika väderförhållanden, från soliga dagar till regniga eftermiddagar, för att se hur de klarade av att skydda dynorna. Vi noterade följande viktiga punkter under vårt test:

 • Hur lätt det var att montera dynboxen
 • Hur många dynor varje box kunde förvara
 • Om boxarna var tillräckligt stabila för att fungera som extra sittplatser

Utvärdering av dynboxar

Efter att vi noggrant hade genomfört alla våra tester samlade vi all information och började utvärdera resultaten. Varje dynbox bedömdes utifrån en rad faktorer, inklusive hållbarhet, storlek, vattentäthet och estetik.

Vi jämförde också alla dynboxar i förhållande till sitt pris, för att hitta vilka som erbjöd mest värde för pengarna.

Genom att jämföra alla dessa faktorer kunde vi tilldela varje dynbox en plats i vår ranking, och vi hittade till slut den bästa dynboxen, samt vilken som var bäst i test i varje specifik kategori.

Hållbarhet och långtidstest

Vi var medvetna om att en bra dynbox inte bara bör fungera bra direkt vid köpet, men även hålla över tid. Därför inkluderade vi långtidstest i vår utvärdering.

Våra långtidstester bestod av att låta dynboxarna stå utomhus under flera veckor, utsatta för alla väderförhållanden. Vi kontrollerade regelbundet deras skick, inklusive om några skador eller slitage uppstod, och hur väl de klarade att hålla dynorna torra. Det var under dessa tester som vi noterade att dynboxar från Jysk och Jula ofta visade sig ha en utmärkt hållbarhet, vilket gjorde dem till pålitliga val.

Dessa långtidstester gav oss insikt i vilka dynboxar som tålde tidens tand bäst, och vilka som kanske inte levde upp till förväntningarna.

Säkerhet och pålitlighet i vårt test

Under vårt test lade vi även stor vikt vid säkerhet och pålitlighet. Vi ville vara säkra på att de dynboxar vi rekommenderade inte bara presterade väl, men också var säkra att använda.

Vi granskade därför eventuella säkerhetsfunktioner, som till exempel lås, och vi undersökte hur stabila boxarna var, speciellt om de skulle användas som extra sittplatser.

Under testprocessen kom vi stötte på några överraskningar, som till exempel dynboxar som inte stod stabilt när de var fulla. Dessa insikter hjälpte oss att verkligen förstå vilka dynboxar som var mest pålitliga, och vilka som verkligen kunde anses vara bäst i test.

Hur väl varje dynbox klarade av att stå emot regn Under vårt test fann vi en rad olika dynboxar, från billiga alternativ till mer exklusiva modeller.

Men oavsett priset var vårt mål alltid att hitta den bästa dynboxen, det vill säga den som bäst uppfyllde våra krav och förväntningar.

Värdefulla tips inför du köper din dynbox – Upptäckter från 2024s test

Att välja och använda en dynbox för att skydda dina utemöbler kan tyckas vara en rakt på sak uppgift. Men som med alla investeringar, finns det viktiga aspekter att överväga för att få ut det mesta av din dynbox.

Vi har sammanställt denna guide baserat på våra tester för att hjälpa dig att maximera nyttan och hållbarheten av din dynbox.

Tänk på placeringen

Var du placerar din dynbox kan påverka dess prestanda och livslängd. En placering i direkt solljus kan leda till blekning och för tidigt åldrande av materialet.

Samtidigt kan ett område som utsätts för hårt regn lägga extra press på vattentätheten. Vår rekommendation efter att ha genomfört testet är att placera din dynbox i ett skyddat område, om möjligt under tak, som till exempel ett parasoll eller en pergola.

En välordnad trädgård med rätt trädgårdsbelysning kan förhöja upplevelsen av din dynbox och dess omgivning.

Rätt packning

Vi upptäckte under vårt test att det är viktigt att packa dynorna ordentligt i dynboxen. Tryck inte in för mycket, då kan det förhindra att locket stänger ordentligt och möjliggöra att vatten tränger in.

Om du har mycket trädgårdsmöbler, som till exempel solstolar och trädgårdsbänkar, kan du behöva mer än en dynbox, eller kanske en mycket stor dynbox, för att förvara alla dina dynor.

Håll den ren

Regelbunden rengöring av din dynbox kommer att bidra till att den håller längre. Smuts och alger kan samlas på ytan och om de inte tas bort i tid kan det leda till permanenta fläckar och försämra boxens utseende.

I vårt test hittade vi att de som som var bäst på rengöringsavseende oftast var de som hade en smidig yta, så som en plast- eller metallfinish.

Utnyttja multifunktion

Vissa dynboxar fungerar utmärkt som extra sittplatser eller till och med som bord, vilket gör dem till en utmärkt investering för din trädgård.

Under testprocessen hittade vi att de de dynboxar som var bäst i test ofta var de som kunde erbjuda mer än bara förvaring. Det gör att din dynlåda kan fungera som en multifunktionell möbel, och inte bara som en förvaringslåda.

Vinterförvaring

Även om vissa dynboxar, exempelvis de från Biltema eller Rusta, är utmärkt konstruerade för att stå emot väder och vind, rekommenderar vi ändå att du, om möjligt, lagrar den inomhus under de kallaste vintermånaderna. Inte bara för att skydda boxen, men också dynorna inuti.

Detta var en lärdom vi drog från våra långtidstester, där vissa dynboxar som tål regn och andra väderförhållanden fortfarande led av för tidigt åldrande vid utebliven vinterförvaring.

Genom att följa dessa tips baserade på våra omfattande tester kan du vara säker på att din dynbox kommer att vara en hållbar och pålitlig tillgång till din trädgård. Och kom ihåg, den bästa dynboxen är den som passar dina behov och din livsstil bäst.

Olika butiker som säljer dynboxar – Rusta, Jula, Biltema, Jysk, IKEA och ÖoB

När det kommer till att välja den rätta dynboxen för ditt hem, kan det vara svårt att veta var du ska börja.

Med så många olika alternativ från olika butiker kan det vara en utmaning att veta vilken dynlåda som är bäst i test.

I den här delen av artikeln kommer vi att jämföra dynboxar från sex av Sveriges mest populära detaljhandelskedjor: Rusta, Jula, Biltema, Jysk, IKEA och ÖoB.

Rusta – prisvärd och pålitlig

Rusta sticker ut med sina prisvärda alternativ. Dynboxar från Rusta kommer ofta i en mängd olika storlekar och material, vilket gör dem perfekta för alla typer av utomhusutrymmen.

Med tätning runt locket erbjuder Rustas dynboxar en tillförlitlig lösning för att skydda dina dynor mot vatten och damm.

Jula – kvalitet med funktion

Julas sortiment av dynboxar tillverkade i rotting eller trä kombinerar stil med funktionalitet.

Deras boxar inkluderar ibland en inbyggd sittbänk, vilket gör dem till ett praktiskt tillskott till din trädgård. Jula har också många bra dynboxar när det gäller mobilitet, med boxar utrustade med hjul för enkel förflyttning.

Biltema – robusta och hållbara

Biltemas dynboxar är kända för sin hållbarhet. Ofta gjorda av slitstark plast, dessa boxar är konstruerade för att stå emot vädrets påfrestningar.

Trots att de kan vara lite dyrare, rankar Biltemas dynboxar bäst i test när det kommer till robusthet och livslängd.

Jysk – elegans och kvalitet

Jysk erbjuder dynboxar i en mängd olika material och storlekar. Kända för sin moderna och eleganta design, dessa boxar erbjuder ett sofistikerat tillägg till din trädgård.

Jysk kan ha en högre prislapp, men detta motsvaras av deras kvalitet och hållbarhet, vilket ofta resulterar i att de blir bäst i test.

IKEA – prisvärda med minimalistisk design

IKEAs dynboxar sticker ut för sin minimalistiska och moderna design. Dessa prisvärda alternativ är perfekta för dig med en begränsad budget men som fortfarande vill ha en snygg och funktionell förvaringslösning.

IKEAs boxar är både snygga och praktiska, vilket gör dem till ett starkt alternativ i vårt test.

ÖoB – klassisk design och förmånlig garanti

ÖoB erbjuder ett brett utbud av dynboxar i klassisk design. Deras boxar är prisvärda och har ofta en generös garanti.

Dessa boxar erbjuder en pålitlig och snygg förvaringslösning, vilket gör dem till en av våra favorit i testet.

Sammanfattning

Din ideala dynbox beror helt på dina personliga behov och preferenser. Vare sig du letar efter en dynbox från Biltema, Jysk, Rusta, Jula, IKEA eller ÖoB kan du vara säker på att hitta något som passar just dig.

Vanliga frågor om dynlådor 2024

Vad kostar det att köpa en dynbox?

Priserna för en dynbox varierar kraftigt beroende på faktorer som storlek, material och tillverkare. Du kan hitta billigare alternativ på runt 300-500 kronor men för mer premium alternativ kan priset öka till 2000 kronor eller mer.

Behöver man en stor dynbox?

Behovet av en stor dynbox beror på mängden och storleken av de föremål du planerar att förvara. För en stor uteservering med flera dynor och filtar kan en stor dynbox vara det bästa alternativet.

Finns det en vattentät dynbox som tål regn?

Ja, det finns vattentäta dynboxar som kan tåla regn. Men det är viktigt att läsa produktbeskrivningen noggrant. Vissa dynboxar är bara vattentåliga, vilket innebär att de kan stå emot lättare regn men kanske inte tål kraftigare skyfall.

Kan man förvara dynor i en dynbox under vintern?

Ja, det går utmärkt att förvara dynor i en dynbox under vintern. Men det är viktigt att se till att boxen är tillräckligt skyddad och att dynorna är torra innan de läggs undan.

Ska man köpa en dynbox från Rusta eller Biltema?

Både Rusta och Biltema erbjuder bra dynboxar, så du kan köpa från vilket ställe som passar dig bäst. Valet handlar mer om vilken typ av dynbox du föredrar och vilken som passar bäst för dina specifika behov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen