Bästa verktygspaketet 2024 – Test av olika verktygspaket

Bäst i test

Populärast

Premiumval

Billigast

DEWALT DCK623P3 

Milwaukee M18

DeWALT DCK854P4

Makita DLX2127MJ

Klicka här för att se fler verktygspaket.

Ett verktygspaket är en otroligt smidig samling av flera olika eldrivna verktyg, där dessa har blivit hopslagna i ett ända köp. 

Fördelen med en sådan produkt är att alla dessa verktyg är kompatibla med samma typ av batterier, du slipper alltså ha ett batteri och en laddare för varje enskilt verktyg. 

Dessutom blir detta köp betydligt billigare än om du skulle få för dig att köpa alla dessa verktyg och batterier separat för att bygga ett eget verktygspaket. 

Det viktigaste inför ett köp av verktygspaket är att fokusera på vilka verktyg som du behöver, eftersom alla paket innehåller olika produkter. 

I denna text får du som konsument möjligheten att läsa om fyra produkter som ligger i olika prisklasser och inkluderar olika verktyg. 

1. Bäst i test – DEWALT DCK623P3 Verktygspaket

DEWALT DCK623P3 Verktygspaket

Klicka här för att se bästa priset

Om du vill ha en väldigt kvalitativ och allsidig samling med flera olika användbara verktyg, så är verktygspaketet DCK623P3 från DEWALT perfekt för just dig. 

Köpet inkluderar en väldigt bra vinkelslip med namn DCG405, borrskruvdragaren DCD796, cirkelsågen DCS570, tigersågen DCS367, slagskruvdragaren DCF887, och arbetslampan DCL050, vilket är majoriteten av eldrivna verktyg som behövs för att genomföra ordentliga snickeriarbeten. 

Det smidiga med samlingen är att alla verktyg drivs med samma typ av 5,0 Ah batteri på 18 V, det är alltså enkelt att byta mellan verktyg då batteriet bara behöver byta position. 

Utöver alla verktyg inkluderar verktygspaketet även tre batterier och en laddare. Arbetet kan därför pågå i timmar utan stopp på grund av urladdade batterier. 

Som bevis på att tillverkaren är övertygade om verktygens hållbarhet har alla produkter en garanti på 1 år, vissa går till och med att förlänga till hela tre år. 

Hela samlingen blir enkel att både transportera och förvara tack vare den smidiga väskan som inkluderas i köpet. 

2. Populärast – Milwaukee M18 CBLPP4B-502B

bäst i test verktygspaket

Klicka här för att se bästa priset

Det är svårt att svara på varför just verktygspaketet Milwaukee M18 CBLPP4B-502B blivit så populär. Vi tror det är för att samlingen erbjuder allt du vill ha i en uppsättning av kvalitativa eldrivna verktyg. 

Detta 18 V verktygspaketet från märket Milwaukee innehåller många bra verktyg, däribland borrskruvdragaren M18 CBLDD, mutterdragaren M18 BIW12, tigersågen M18 BSX och vinkelslipen HD18 AG125. 

Men verktygspaketet levereras självklart helt komplett med alla tillbehör som behövs, vilka är: shockwave adapter, 2st batterier, laddare och väska. 

Batterierna är av typen litiumjon på 5,0 Ah, eftersom det är två stycken kan du genomföra ditt projekt utan att behöva pausa för att ladda batterierna. 

Om elverktygen registreras inom 4 veckor efter köpet ägt rum kan garantin förlängas till 3 år, vilket är perfekt då du inom denna period inte behöver ha någon oro för att saker ska gå sönder och att pengarna därmed ska vara förlorade.

3. Premiumval – DEWALT DCK854P4

bästa verktygspaketet

Klicka här för att se bästa priset

Det är inte svårt att förstå varför verktygspaketet DCK854P4 från DEWALT är ett premiumval när man tittar på vad köpet innehåller och inser vilken kvalité alla produkter har. 

Köpet inkluderar borrskruvdragaren DCD996, mutterdragaren DCF880, vinkelslipen DCG405, borrhammaren DCH273, cirkelsågen DCS570, tigersågen DCS367, sticksågen DCS331 och arbetslampan DCL050, vilket i stort sett är alla eldrivna verktyg man kan tänka sig. 

Men så klart kräver denna stora mängd av verktyg mycket energi och därför får du fyra stycken 5,0 Ah batterier på 18 V och en laddare som tillåter laddning av två batterier samtidigt.  

Det blir heller inga problem att förvara och transportera alla dessa verktyg då en verktygsvagn och tre stycken praktiska förvaringsboxar är en del av verktygspaketet. 

Visserligen är detta verktygspaket dyrare än många andra alternativ, men här får du verkligen alla elverktyg som du behöver och dessutom är de hållbara och har en lång livslängd.

4. Billigast – Makita DLX2127MJ

test verktygspaket

Klicka här för att se bästa priset

Om du inte behöver en uppsjö av nya elverktyg utan främst bara borrmaskiner, blir ett köp av det billiga verktygspaketet Makita DLX2127MJ utmärkt för dig. 

Det här 18 V verktygspaketet innehåller borrskruvdragaren DDF482 och slagskruvdragaren DTD152, vilka tillåter dig att göra allt mellan skruvdragning och borrning med slagningseffekt. 

Med detta paket kan du använda båda maskinerna på samma gång då du får två stycken batterier som båda är kompatibla med skruvdragaren och slagborrmaskinen. 

Hanteringen av verktygspaketet utanför arbete kommer vara enkel då en smidig låda med handtag inkluderas i köpet. 

Borrmaskinen och skruvdragaren är båda två oerhört kraftfulla men också ergonomiska och bekväma i sitt grepp, vilket resulterar i ett effektivt och bekvämt genomfört arbete. 

Visst kanske detta verktygspaket inte inkluderar alla verktyg som finns, men om du främst är på jakt efter skruvdragare och borrmaskin är detta billiga och kvalitativa köp det perfekt valet för just dig. 

Lista över de bästa verktygspaketen 2024 

  • Bäst i test: DEWALT DCK623P3 Verktygspaket 
  • Populärast: Milwaukee M18 CBLPP4B-502B 
  • Premiumval: DEWALT DCK854P4 
  • Billigast: Makita DLX2127MJ 

Vanliga frågor om verktygspaket 

Vilket verktygspaket är bäst för mig? 

Det är omöjligt att säga vilket verktygspaket som är bäst för dig. Du måste utgå från vilka projekt du tänker genomföra och därmed vilka verktyg paketet du köper måste innehålla. Köpet måste även passa din budget. 

Vad kostar ett verktygspaket? 

Ett verktygspaket kan kosta allt mellan 4000 kr och 25 000 kr. Priset beror på många faktorer, exempelvis prestanda och kvalité, men vilka och hur många verktyg som köpet inkluderar är mest avgörande för priset. Det kan dock vara smart att handla ett verktygspaket på rea. 

Vad ska jag tänka på vid ett köp av verktygspaket? 

Vid ett köp av verktygspaket ska du främst tänka på vilka verktyg som du behöver för att genomföra dina planerade projekt. Däremot är det också värt att fundera kring vilka verktyg du redan har. Då kanske du inte behöver köpa ett fullt så omfattande paket och slipper spendera onödigt mycket pengar. 

Vad kan ett verktygspaket användas till? 

Ett verktygspaket kan användas till i stor sett alla snickeriprojekt, men självklart beror det på vilka verktyg som just det specifika paketet har. Därför gäller det att vara noggrann så du verkligen får de speciella verktyg som du vill ha. 

Sammanfattning 

Inför ett köp av verktygspaket finns det flera saker att fundera över, men den allra viktigaste är vilka projekt som du planerar att genomföra med dina verktyg.

Om du ska spänna bultar till exakta specifikationer, t.ex. när du ska byta däck på bilen, kan en digital momentnyckel vara att föredra, ett verktyg du ofta inte får med i ett verktygspaket.

Alla verktygspaket inkluderar nämligen olika verktyg, vilket innebär att du måste ha klart för dig vad du vill ha. Köp inte bara ett verktygspaket som är bäst i test. 

Du bör även resonera kring extratillbehör som vissa köp kommer med, exempelvis hur många batterier som behövs och om du behöver en väska. 

“Fokusera på vilka verktyg som du behöver för att genomföra dina planerade projekt.”

Källor

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen