Kontakt

På Hantverksproffset.se värderar vi din åsikt högt. Vi strävar ständigt efter att förbättra och anpassa våra tjänster och kundupplevelse. Därför är din feedback ovärderlig för oss. Genom att dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter hjälper du oss att växa och utvecklas.

Vi välkomnar alla typer av feedback – positiv såväl som konstruktiv kritik. Din åsikt är en viktig del i vår process att skapa en ännu bättre plattform och service för dig. Oavsett om det gäller din senaste interaktion med oss, våra tjänster, eller din upplevelse av vår webbplats, vill vi gärna höra från dig.

Hur du kan ge feedback eller ställa frågor:

  1. Direkt kontakt: Använd kontaktformuläret på nedan för att skicka dina kommentarer direkt till vårt team.
  2. E-post: Du kan även skicka dina tankar och förslag via e-post till info@hantverksproffset.se.
  3. Telefon: Om du föredrar att prata direkt med någon från vårt team, tveka inte att ringa oss på 046-560 14 26

Du kan även kontakta oss om du har några frågor angående webbplatsen eller om du vill starta ett samarbete.

Kontaktformulär

    Varje bit av feedback granskas och värderas av vårt team. Vi kan inte alltid svara på varje enskild kommentar, men var försäkrad om att din röst hörs och tas på allvar. Vi arbetar kontinuerligt med att implementera förslag och förbättringar som baseras på feedback vi får från våra kunder.

    Din feedback hjälper oss att förstå våra kunders behov bättre och att skapa lösningar som verkligen gör skillnad. Tack för att du tar dig tiden att dela med dig av dina tankar. Din insats är en viktig del i att forma framtiden för Hantverksproffset.se.

    Rulla till toppen