Om mig

om mig på hantverksproffset

Jag heter Peter och är 35 år gammal och har ett väldigt stort intresse av allting som har med hantverk att göra. Jag gillar även att mecka i verkstaden och att jobba ute i trädgården. Jag använder mig ofta av olika verktyg och maskiner och har därför mycket kunskap inom yrket. Jag skulle vilja kalla mig själv för en ordentlig och skicklig ingenjör.

Jag skapade den här sidan för att jag vill dela med mig av all min kunskap. Jag har jobbat mycket med verktyg och maskiner i många år och tänkte att jag kunde hjälpa till. Det kan vara väldigt svårt att veta vad som är bäst innan man har provat det själv. Det är därför som jag vill hjälpa till och sprida vidare min kunskap.

Mina rekommendationer är huvudsakligen baserade på mina egna erfarenheter inom yrket. Men ibland har jag behövt läsa igenom andra produkttester och användarrecensioner.

För att hålla uppe sidan och uppdatera den regelbundet så använder jag mig av sponsrade länkar. Om det köps något genom en av mina länkar så får jag en liten provision av hela priset. Affären betalar alltså en liten summa pengar till mig här på Hantverksproffset. Det är dock viktigt att komma ihåg att priset på produkten inte påverkas.

Scroll to Top