Om oss

Vi skapade Hantverksproffset med ett enkelt mål med att visa de bästa produkterna för hantverkare. Vare sig det är en hammare eller en kompressor så är vi fast beslutna om att ta fram den bästa produkten. Vi försöker självklart också visa våra läsare en produkt i respektive priskategori, allas ekonomiska prioriteringar är annorlunda.

Vi är just nu ett team på fyra skribenter som alla jobbar tillsammans, men specificerar sig på olika områden.

Träffa teamet

Erik Karlsson ny
Erik Karlsson
Ansvarig för verktyg och maskiner
Johan Persson ny
Johan Persson
Ansvarig för mätinstrument och tillbehör
Marcus Andersson ny
Marcus Andersson
Ansvarig för trädgård & skog och skydd & kläder
Niklas Johansson ny
Niklas Johansson
Ansvarig för VVS och byggvaror

Vår gemensamma historia

Vi har alla våra personliga historier, men de är alla sammankopplade i form av denna hemsida. Vi alla har tidigare i våra liv pysslat med något vi verkligen brinner för, men tiden har hunnit ikapp och man har lagt det på hyllan.

Därför valde vi att gå ihop och skapa Hantverksproffset, för att gemensamt kunna täcka alla våra spetsområden under ett och samma tak. Tillsammans är vi starkare mentaliteten!

Våra prestationer

Alla i teamet har såklart individuella prestationer i både karriärs- och privatlivet. Men gemensamt har vi skapat denna sajt, som numera börjar växa sig ganska stor, något vi aldrig trodde från början. Såklart har det varit mycket jobb längst vägen, men det är kul att se det växa fram.

Målet

Målet med hantverksproffset.se är att på ett så smidigt och användarvänligt sätt som möjligt hitta de bästa produkterna för alla där ute. Vi fokuserar mest på trafik från sökmotorer och vill därför hjälpa bäst vi kan, så fort som möjligt.

I framtiden vill vi täcka alla våra individuella spetsområden till fullo, och skapa en helhetsbild om allt som har med hemmet och hantverkare att göra. Vi har fortfarande en lång väg att gå, och mycket att lära, men en vacker dag!

Hemmet är det viktigaste vi har, en trygg plats man ska spendera en stor del av livet i. Gör det så hemtrevligt som möjligt och skaffa högkvalitativa produkter istället för slit-och-släng! Vi hjälper dig på traven med hjälp av våra produkttester.

Rulla till toppen