Om oss

om mig på hantverksproffset

Vi som har skapat den här sidan har ett väldigt stort intresse av allting som har med hantverk att göra. Vi gillar även att mecka i verkstaden och att jobba ute i trädgården. Vi använder oss ofta av olika verktyg och maskiner och har därför mycket kunskap inom yrket. Vi skulle vilja kalla oss själva för ordentliga och skickliga ingenjörer.

Vi skapade den här sidan för att vi vill dela med oss av all vår kunskap. Vi har jobbat mycket med verktyg och maskiner i många år och tänkte att vi kunde hjälpa till. Det kan vara väldigt svårt att veta vad som är bäst innan man har provat det själv. Det är därför som vi vill hjälpa till och sprida vidare vår kunskap.

Våra rekommendationer är huvudsakligen baserade på våra egna erfarenheter inom yrket. Men ibland har vi behövt läsa igenom andra produkttester och användarrecensioner.

För att hålla uppe sidan och uppdatera den regelbundet så använder vi oss av sponsrade länkar. Om det köps något genom en av våra länkar så får vi en liten provision av hela priset. Affären betalar alltså en liten summa pengar till oss här på Hantverksproffset. Det är dock viktigt att komma ihåg att priset på produkten inte påverkas.

Awin

Scroll to Top